20070711

langgar lari

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

4 comments:

rudi said...

Enchik.....persembahan yang mencabar rasa kontemporari...menghibur + kritis + felong? ...cadangan saya mungkin boleh ditambah sedikit eksperimentasi visual/ cahaya/ imej sayap kiri? apa pun...memeng caya

MODERATOR said...

Assalamualaikum Saudara LOQUE /MONOLOQUE/ ANTILOQUE yang dihormati, semoga dirahmati Allah swt sekeluarga hendaknya…

Izinkan hamba mencelah, dengan izin tuan punya blog.

KEPADA SEMUA BLOGGER YANG DIKASIHI BERSERTA ORANG AWAM. Anda semua dijemput hadir ke :

“INTERNATIONAL ISLAMIC FAIR 2007 YANG AKAN BERLANSUNG ESOK DI PWTC,KL…DARI 27 -29 JULAI.

KEDATANGAN ANDA SEKELUARGA BERSERTA RAKAN TAULAN AMAT DIALU-ALUKAN. BERILAH SOKONGAN KEPADA SATU-SATUNYA PESTA ISLAM ANTARABANGSA YANG ADA DI BUMI MALAYSIA INI. SOKONGAN ANDA AMAT DIPERLUKAN UNTUK MENJAYAKAN PRODUK, PERKHIDMATAN DAN HIBURAN CARA ISLAM YANG KAMI ANJURKAN. PADA HARI SABTU MALAM AHAD NANTI PIHAK KAMI AKAN MENGADAKAN KONSERT CARA ISLAM BESAR-BESARAN DI MATRADE HALL, JALAN DUTA. KONSERT AKAN BERMULA PADA PUKUL 9 MALAM HINGGA 11 MALAM.

ANTARA ARTIS LUAR NEGARA YANG AKAN MEMBUAT PERSEMBAHAN ADALAH MUHAMMAD AL HUSAYAN DARI KUWAIT, MILOUD DARI FRANCE DAN AA’SHIQ AL RASUL DARI UK. KUMPULAN NASYID HIJJAZ JUGA AKAN TURUT SERTA. TIKET KONSERT BOLEH DIDAPATI DISANA ATAU DI PWTC REGISTRATION COUNTER. tq.

#Kepada Brother Loque yang disayangi kedatangan saudara ke PWTC bersama famili, saya anggap sebagai satu tanda sokongan. Ana secara peribadi amat berbesar hati…

Ayuh kesana! SOKONG ISLAM! Macam-macam ada…

Brother Anwar Arabi

MODERATOR said...

Untuk keterangan lanjut sila layari http://sabapersonalalbum.blogspot.com/ (weblog tak rasmi)

atau boleh terus masuk ke : .IIF4ummah.com atau .IIFportal.com

Brother Anwar Arab

...$weE+ 666... said...

loque, salam ramadhan from fenriz & co... jauh mana pun jarak kita, lama mana pun kita tak jumpa... kita tetap pandang anak bulan yg sama... smoga ramadhan kali ini memberi lebih keberkatan dan lebih bermakna. insya Allah!