20080207

harap maafkan, di atas sgala kesulitan

waaaah, lama betul saya ta ke sini... yelah sibuk di blog butters buat apa yg perlu..
apepehal tunggu 14.02.08, butterfingers akan melancarkan video 1000tahun(aku mahu hidup) di you tube.. 

di samping tu kerja2 skolah makin bertimbun, kelam kabut dibuatnya, tapi keadaan bertamah pulih skrang.
nak tunggu sampai keadaan Kembali pulih, saya akan update blog KEMBali.

padu kpd anda smua dan slamat tahun baru cina!!

10 comments:

budak serba serbi said...

aku suka dgn butterfingers.

lantak apa orang nak kata. teruskan buat apa yang kau rasa betul.

belajar biar tambah bijaksana.

bila lagi nak balik buat kelas gitar? aku rasa macam nak main gitar balik la selepas 8 tahun berhenti bermain!

salam hormat!

apakanama said...

batafingar ... aku minat sangat... sangat minat... apa dah jadi dgn korang. on balik laaa... kat m'sia sekarang peru lagi geng gempaq yg ber audiology (music from the heart) takkan nak layan music basi... terpaksala layan indon terusan tak patriotik jadinya.... teruskanlah bukan utk korang tapi utk aku.

jasmine said...

butterfingers rocks my socks

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

the legend said...

gua layan butterfingers start album kedua lagi.. masa tu gua layan vio-pipe... masa tu gua kat itm lagi, buat diploma bisnis stadis (insurance) .... layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....sejak tu gua terus layan butterfingers... gua dapatkan trancendence, malayneum, selamat tinggal dunia...

gua tengah tunggu kembali nie... make MCKK proud of you, jangan memain, nama buteerfingers ada masuk dalam buku 100 tahun MCKK sebagi golongan artis keluaran MCKK..

Anonymous said...

A k u P e r n a h D g r L a g u K o . . A k u M i n a t L a g u K o. . L e h G i J a u h , T a k T a u L a h M a l a y s i n K a n . . A k u N a k T a u , K a u G u n a I n s t r u m e n t A p a E r k . . T a k S a l a h A k u , A k u D g r K a t M y S p a c e K o . . .

D i d o t said...

S b b A k u N a k B e l a j a r W a t M u s i c M c m K a u. H e h e h e h. . A n g a n T i n g g i B e b ....

Anonymous said...

aku dengar butter stat dr form 1...time tue 1.2mg baru kuar...pastu tgk butter kt show ALTERNATIVE vj by Joe Kidd...emmet terloncat2...mmg mcm kurt cobain...pastu mati2 deme taknak mengaku yang diorang tiru NIRVANA...time tue stolen pn deme main dah sblm direkod dlm butterworthpushful...90's rock still the best...

aMyRuL's anD zaKiaH said...

view lah blog peminat2 royalbutter anda!

isya_seacliff said...

loque.. lamenye suda tidak update blog..